Dziadkowy udziec

Grupa asortymentowa: Wędzonka wieprzowa wędzona parzona

[EN] Smoked bacon, smoked and scalded

[DE] Geräucherter und Gedämpfter Schweineräucherspeck

 

Forma pakowania: pakowano w atmosferze ochronnej

Waga: 5 kg

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC

Termin przydatności do spożycia: 16 dni

 

100g produktu otrzymano ze 115g mięsa wieprzowego

 

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

[PL] Składniki: Szynka wieprzowa z golonką, kością i skórą ( 100 g produktu wyprodukowano ze 115 g surowca wieprzowego), sól, glukoza, białko wieprzowe, przyprawy i ekstrakty przypraw, aromat, substancja konserwująca- E250. Może zawierać soję, seler, mleko, gorczycę. Produkt bezglutenowy.

 

[EN] Ingredients: Pork ham with knuckle, bone and skin (To prepare 100 g of finished product used 115 g of pork), salt, dextrose, pork protein, spices and their extracts, flavour, preservative-E250. May contain soy, celery, milk, mustard. Gluten-free.  

 

[DE] Zutaten: Schweineschinken mit Knöchel, Knochen und Haut (100 g des Produkts wurden aus 115 g Schweinefleisch hergestellt), Salz, Glukose, Schweine - Eiweiß, Gewürze und Gewürzextrakten, Aroma, Konservierungsstoff- E250. Kann Soja, Sellerie, Milch, Senf enthalten. Glutenfreies Produkt. Unter Schutzatmosphäre verpackt.