Parówka bydgoska

Grupa asortymentowa: Kiełbasa wieprzowo-wołowa homogenizowana wędzona parzona

[EN] Homogenized smoked scalded pork sausage

 

 

Forma pakowania: pakowano w atmosferze ochronnej 

Waga: 1,0 kg 

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2-8 ºC

Termin przydatności do spożycia:  21 dni

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

 

[PL] Składniki: Mięso wieprzowe 65%, woda, tłuszcz wieprzowy, błonnik PSZENNY bezglutenowy, białko SOJOWE,  sól, przyprawy i ekstrakty przypraw, stabilizatory- E451,E331, wzmacniacz smaku- E621, przeciwutleniacze- E300, E301, substancja konserwująca- E250, jelita wieprzowe. Może zawierać mleko, jaja, seler, gorczycę. Produkt bezglutenowy.

 

[EN] Ingredients: Pork 65%, water, pork fat, gluten-free WHEAT fiber, SOY protein,  salt, spices and spice extracts, stabilisers-E451,E331, flavour enhancer-E621, antioxidants-E300,E301, preservative-E250, hog casings. May contain milk, eggs, celery, mustard. Gluten-free. 

100g *
Wartość energetyczna/ Energy 1007 kJ / 243 kcal
Tłuszcz / Fat 21 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates 8,3 g
Węglowodany/ Carbohydrate 1,5 g
- w tym cukry/ of which sugars 0,5 g
Białko/ Protein 12 g
Sól/ Salt 2,0 g

* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.