Parówka bydgoska
Grupa asortymentowa: Kiełbasa wieprzowo-wołowa homogenizowana wędzona parzona
[EN] Homogenized smoked scalded pork sausage
Forma pakowania: pakowano w atmosferze ochronnej
Waga: 1,0 kg
Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2-8 ºC
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
[PL] Składniki: Mięso wieprzowe 65%, woda, tłuszcz wieprzowy, błonnik PSZENNY bezglutenowy, białko SOJOWE, sól, przyprawy i ekstrakty przypraw, stabilizatory- E451,E331, wzmacniacz smaku- E621, przeciwutleniacze- E300, E301, substancja konserwująca- E250, jelita wieprzowe. Może zawierać mleko, jaja, seler, gorczycę. Produkt bezglutenowy.
[EN] Ingredients: Pork 65%, water, pork fat, gluten-free WHEAT fiber, SOY protein, salt, spices and spice extracts, stabilisers-E451,E331, flavour enhancer-E621, antioxidants-E300,E301, preservative-E250, hog casings. May contain milk, eggs, celery, mustard. Gluten-free.
100g | * | |
---|---|---|
Wartość energetyczna/ Energy | 1007 kJ / 243 kcal | |
Tłuszcz / Fat | 21 g | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates | 8,3 g | |
Węglowodany/ Carbohydrate | 1,5 g | |
- w tym cukry/ of which sugars | 0,5 g | |
Białko/ Protein | 12 g | |
Sól/ Salt | 2,0 g |
* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.
Produkty w dziale: Kiełbasy