Szynka drobiowa w galarecie
Grupa asortymentowa: Studzienina drobiowa parzona
[EN] Poultry product in jelly, scalded, with added pork protein, in inedible casing
Forma pakowania: LUZ
Waga: 2,5 kg
Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2-8 ºC
Termin przydatności do spożycia: 30 dni
[PL] Składniki: Polędwica z indykiem grubo rozdrob. parzona 57% (Mięso drob. 58% [filet z indyka 32%, filet z kury 26%], woda, skrobia ziemniaczana, sól, stabilizatory- E450,E451,E452,E339, białko SOJOWE, substancja zagęszczająca- E407, glukoza, przeciwutleniacze- E316,E301, wzmacniacze smaku- E621,E627,E631, reg. kwasowości- E270,E262, hydrolizat białkowy (SOJA, kukurydza, rzepak), przyprawy, tłuszcz palmowy częściowo utwardzony, aromaty (SELER), substancja konserwująca- E250), woda, warzywa marynowane (papryka, pieczarki, ogórki, marchew, kalafior, kukurydza, cukier, ocet, reg. kwasowości- E330,E300), żelatyna wiep. Może zawierać mleko, gorczycę.
[EN] Ingredients: Coarse ground scalded poultry product 57% (poultry meat 58% [turkey fillet 32%, chicken fillet 26%]), water, potato starch, salt, stabilisers- E450,E451,E452,E339, SOY protein, thickener- E407, dextrose, antioxidant- E316,E301, flavour enhancers- E621,E627,E631, acidity regulators- E270,E262, hydrolysed protein (SOY, corn, rape), spices and vegetables, palm fat partly hydrogenated, flavours (CELERY), preservative- E250), water, marinated vegetables ((paprika, mushrooms, cucumbers, carrots, cauliflower, corn, sugar, vinegar, acidity regulator-E330,E300), pork gelatine. May contain milk, mustard.
100g | * | |
---|---|---|
Wartość energetyczna/ Energy | 301 kJ/ 71 kcal | |
Tłuszcz / Fat | 1,0 g | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates | 0,5 g | |
Węglowodany/ Carbohydrate | 3,5 g | |
- w tym cukry/ of which sugars | 0,8 g | |
Białko/ Protein | 12 g | |
Sól/ Salt | 2,2 g |
* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.
Produkty w dziale: Studzieniny