Kiełbasa hiszpańska

Grupa asortymentowa: Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona surowa wędzona dojrzewająca

[EN] Mediu  ground raw, smoked, ripening pork sausage.

 

 

Forma pakowania: Pakowano w atmosferze ochronnej

Waga: 0,3 kg

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC

Termin przydatności do spożycia: 21/17 dni

 

 

100g produktu otrzymano ze 150g mięsa wieprzowego

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

[PL] Składniki: Mięso wieprzowe (100g produktu wyprodukowano ze 150g mięsa), sól, glukoza, cukier, przyprawy, wzmacniacz smaku- E621, stabilizator- E450, regulator kwasowości- E575 , aromaty, przeciwutleniacz- E316, barwnik- E120, substancja konserwująca- E250, jelita wieprzowe. Może zawierać soję, mleko, seler, gorczycę. Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu. Produkt bezglutenowy.

 

[EN] Ingredients: Pork (To prepare 100 g of finished product used 150 g of pork), salt, dextrose, sugar, spices, flavour enhancer- E621, stabiliser- E450, acidity regulator- E575, flavour, antioxidant- E316, colour- E120, preservative- E250, hog casing. May contain soy, milk, celery, mustard. White coating on the sausage is caused by natural process taking place during storage of the product and has no negative impact on its quality. Gluten-free.

100g *
Wartość energetyczna/ Energy 1614 kJ/ 388 kcal
Tłuszcz / Fat 28 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates 11 g
Węglowodany/ Carbohydrate 8,0 g
- w tym cukry/ of which sugars 2,0 g
Białko/ Protein 26 g
Sól/ Salt 3,9 g

* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.