Schab syberyjski

Grupa asortymentowa: Wędzonka wieprzowa parzona w otulinie z płata boczku 

[EN] Scalded pork loin, in backon rasher, with added water

 

 

Forma pakowania: VAC 

Waga: 1,8 kg 

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC

Termin przydatności do spożycia: 21 dni

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

[PL] Składniki: Schab wieprzowy 60%, boczek wieprzowy 12%, woda, sól, białko SOJOWE, stabilizatory- E451,E262, substancja żelująca- E407, cukier, glukoza, wzmacniacze smaku- E621,E635, błonniki roślinne bezglutenowe (PSZENNY, OWSIANY), przeciwutleniacz- E301, E315, aromaty, białko wieprzowe, hydrolizat białka SOJOWEGO,  przyprawy (GORCZYCA), substancja konserwująca- E250. Może zawierać mleko, seler. Produkt bezglutenowy. Mięso pochodzi z UE.

 

[EN] Ingredients: Pork loin 60%, pork bacon 12%, water, salt, SOY protein, stabilisers- E451,E262, gelling agent- E407, sugar, dextrose, flavour enhancers- E621,E635, gluten-free vegetable fibre (WHEAT, OAT), antioxidant- E301,E315, flavour, pork protein, hydrolysed SOY protein, spices (MUSTARD), preservative- E250. May contain milk, celer. Gluten-free product. The meat originate from UE.

100g *
Wartość energetyczna/ Energy 722 kJ/ 174 kcal
Tłuszcz / Fat 13 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates 5,0 g
Węglowodany/ Carbohydrate 1,2 g
- w tym cukry/ of which sugars 0,6 g
Białko/ Protein 13 g
Sól/ Salt 2,2 g

* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.