Boczek wędzony bez kości, bez skóry

Grupa asortymentowa: Wędzonka wieprzowa surowa wędzona 

[EN] Smoked raw bacon, with added water

 

Forma pakowania: VAC 

Waga: 1,8 kg 

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC

Termin przydatności do spożycia: 21 dni

 

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

 

[PL] Składniki: Boczek wieprzowy 88%, woda, sól, stabilizatory- E450,E451, przeciwutleniacz- E316, wzmacniacz smaku- E621, przyprawy i ekstrakty przypraw, aromat, kultury starterowe, substancja konserwująca- E250. Może zawierać soje, mleko, seler, gorczycę.  Produkt bezglutenowy. 

 

[EN] Ingredients: Pork bacon 88%, water, salt, stabilisers-E450,E451, antioxidant-E316, flavour enhancer-E621, spices and their extracts, flavour, starter cultures, preservative-E250. May contain soy, milk, celery, mustard. Gluten-free. 

100g *
Wartość energetyczna/ Energy 1271 kJ/ 307 kcal
Tłuszcz / Fat 27 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates 11 g
Węglowodany/ Carbohydrate 1,0 g
- w tym cukry/ of which sugars 0,6 g
Białko/ Protein 15 g
Sól/ Salt 2,3 g

* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.