Kiełbasa gospodarska

Grupa asortymentowa: Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona surowa dojrzewająca

[EN] Medium ground raw ripening pork sausage

 

 

Forma pakowania: MAP

Waga: 0,4 kg

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC;

Termin przydatności do spożycia: 21 dni / 10 dni luz (papier pergamin)

 

100g produktu otrzymano ze 140g mięsa wieprzowego

 

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

[PL] SKładniki: Mięso wieprzowe (100 g produktu wyprodukowano ze 140g mięsa), sól, przyprawy i ich ekstrakty, glukoza, przeciwutleniacze- E301, E300, substancja konserwująca- E250, jelita wieprzowe. Produkt może zawierać soję, mleko, seler, gorczycę. Produkt bezglutenowy.

 

Biały nalot jest efektem naturalnych procesów produkcji i nie jest wadą produktu.
Zalecenie producenta: ekspozycja i dojrzewanie (bez opakowania) w temp. ok. +18ºC.

 

[EN] Ingredients: Pork (To prepare 100 g of finished product used 140 g of pork),  salt, spices and their extracts, dextrose,  antioxidants - E301,E300,  preservative- E250, hog casings. May contain soy, milk, celery, mustard. Gluten-free. White coating on the sausage is caused by natural process taking place during storage of the product and has no negative impact on its quality.  Manufacturer`s recommendations: display and ripening( without package) in temp. +18ºC.

 

 

100g *
Wartość energetyczna/ Energy 1455 kJ/ 350 kcal
Tłuszcz / Fat 26
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates 11
Węglowodany/ Carbohydrate 2,0
- w tym cukry/ of which sugars 1,2
Białko/ Protein 27
Sól/ Salt 3,3

* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.