Boczek gospodarski wędzony

Grupa asortymentowa: Boczek wieprzowy surowy wędzony

[EN] Raw smoked pork bacon

[DE] Schweinespeck roh geräuchert

 

 

Forma pakowania: Pakowano w atmosferze ochronnej

Waga: 0,7 kg

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC;

Termin przydatności do spożycia: 21/17 dni

 

100g produktu otrzymano ze 102g mięsa wieprzowego

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

 

[PL] SKładniki: Boczek wieprzowy bez kości bez skóry (100g produktu otrzymano ze 102g boczku), sól, cukier, aromat,  ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz- kwas askorbinowy, kultury starterowe,  substancja konserwująca- azotyn sodu. Może zawierać soję, mleko. Produkt bezglutenowy. 

 

[EN] Ingredients: Boneless bacon without skin (To prepare 100 g of finished product used 102 g pork ), salt, sugar, flavour, spices extracts, antioxidant- E300, starter cultures, preservative - E250. May contain soy, milk. Gluten-free. Packaged in a protective atmosphere.

 

[DE] Zutaten: Schweinespeck, ohne Knochen ohne Haut( 100 g des Produkts wurden aus 102 g Schweinespeck hergestellt), Salz, Zucker, Aroma, Gewürzextrakte, Antioxidationsmittel- E300, Starterkulturen, Konservierungsstoff - E250. Kann Soja unt Milch enthalten. Glutenfreies Produkt. Unter Schutzatmosphäre verpackt.

 

 

100g *
Wartość energetyczna/ Energy 1271 kJ/ 307 kcal
Tłuszcz / Fat 26 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates 10 g
Węglowodany/ Carbohydrate 1,2 g
- w tym cukry/ of which sugars 0,5 g
Białko/ Protein 17 g
Sól/ Salt 2,2 g

* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.