Krakowska parzona

Grupa asortymentowa: Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona wędzona parzona 

[EN] Coarse ground smoked scalded pork sausage, in inedible casing

 

 

Forma pakowania: pakowano w atmosferze ochronnej 

Waga: 1,4 kg 

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2-8 ºC

Termin przydatności do spożycia:  21 dni

 

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

 

[PL] Składniki: Mięso wieprzowe 61%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, stabilizatory- E451,E450, białko SOJOWE, substancja zagęszczająca- E407a, przyprawy i ekstrakty przypraw, wzmacniacz smaku- E621, przeciwutleniacz- E301, białko wieprzowe,  glukoza, aromat, barwnik- E120, substancja konserwująca- E250. Może zawierać mleko, seler, gorczycę. Produkt bezglutenowy.

 

[EN] Ingredients: Pork 61%, water, potato starch, salt,  stabilisers- E451,E450,  SOY protein, thickener- E407a, spices and spice extracts, flavour enhancer- E621, antioxidant- E301, pork protein, dextrose, flavour, colour- E120, preservative- E250. May contain milk, celery, mustard. Gluten-free. 

100g *
Wartość energetyczna/ Energy 378 kJ/ 90 kcal
Tłuszcz / Fat 2,3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates 0,9 g
Węglowodany/ Carbohydrate 3,2 g
- w tym cukry/ of which sugars 0,7 g
Białko/ Protein 14 g
Sól/ Salt 2,2 g

* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.