Kiełbasa śląska
Grupa asortymentowa: Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona
[EN] Medium ground smoked scalded pork sausage
[DE] Schweinewurst mittel gehackt geräuchert gedämpft
Forma pakowania: pakowano w atmosferze ochronnej
Waga: 0,7 kg
Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
[PL] Składniki: Mięso wieprzowe 80%, woda, sól, białko wieprzowe, przyprawy i ich ekstrakty (GORCZYCA), glukoza, cukier, stabilizatory- E450,E451, regulatory kwasowości- E330,E331, przeciwutleniacze- E316,E315, syrop glukozowy, aromat, substancja konserwująca- E250, jelita wieprzowe. Termin przydatnośi po otwarciu 48 h. Może zawierać soję, mleko, jaja, seler. Produkt bezglutenowy.
[EN] Ingredients: Pork 80%, water, salt, pork protein, spices and spice extracts (MUSTARD), dextrose, sugar, stabilisers-E450,E451, acidity regulators-E330,E331, antioxidants-E316,E315, glucose syrup, flavour, preservative-E250, hog casings. May contain soy, milk, eggs, celery. Gluten-free. Packaged in a protective atmosphere. Once opened use within 48 hours.
[DE] Zutaten: Schweinefleisch 80%, Wasser, Salz, Schweine - Eiweiß, Gewürze und ihre Extrakte (SENF), Glukose, Zucker, Stabilisatoren- E450,E451, Säureregulatoren- E330,E331, Antioxidationsmittel- E316,E315, Glukosesirup, Aroma, Konservierungsstoff-E250, Schweinedärm. Kann Soja, Milch, Eier, Sellerie enthalten. Glutenfreies Produkt.
100g | * | |
---|---|---|
Wartość energetyczna/ Energy | 1126 kJ/ 272 kcal | |
Tłuszcz / Fat | 24 g | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates | 9,5 g | |
Węglowodany/ Carbohydrate | 1,0 g | |
- w tym cukry/ of which sugars | 0,6 g | |
Białko/ Protein | 13 g | |
Sól/ Salt | 2,1 g |
* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.
Produkty w dziale: Kiełbasy