Kiełbasa surowa metka łososiowa
Grupa asortymentowa: Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona surowa wędzona
[EN] Finely ground raw smoked pork sausage, in inedible casing
[DE] Schweinswurst fein gehackt, roh und geräuchert. Die Hülle ist nicht essbar
Forma pakowania: pakowano w atmosferze ochronnej
Waga: 1,0 kg
Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 0-4 ºC
Termin przydatności do spożycia: 16 dni
[PL] Składniki: Mięso wieprzowe 52%, tłuszcz wieprzowy, woda, sól, cukier, przyprawy, aromat dymu wędzarniczego, aromat (SKORUPIAKI, RYBY, LAKTOZA Z MLEKA), białko wieprzowe, aromat papryki, przeciwutleniacz- E301, ekstrakty przypraw, kultury starterowe, substancja konserwująca- E250. Osłonka z kolagenu wołowego. Może zawierać soję, jaja, seler, gorczycę. Produkt bezglutenowy.
[EN] Ingredients: Pork 52%, pork fat, water, salt, sugar, spices, smoke flavouring, flavour (CRUSTACEANS, FISH, LACTOSE from MILK), pork protein, flavour of paprika, antioxidant-E301, spices extracts, starter cultures, preservative-E250. The casing is made of beef collagen. May contain soy, eggs, celery, mustard. Gluten-free.
[DE] Zutaten: Schweinefleisch 52%, Schweinefett, Wasser, Salz, Zucker, Gewürze, Raucharoma, Aromen (KREBSTIERE, FISCH, LAKTOSE aus MILCH), Schweine - Eiweiß, Paprikaaroma, Antioxidantinsmittel - E301, Gewürzextrakte, Starterkulturen, Konservierungsstoff- E250. Gehäuse aus Rinderkollagen. Kann Soja, Eier, Sellerie, Senf enthalten. Glutenfreies Produkt. Unter Schutzatmosphäre verpackt.
100g | * | |
---|---|---|
Wartość energetyczna/ Energy | 2165kJ/ 525 kcal | |
Tłuszcz / Fat | 54 g | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates | 21 g | |
Węglowodany/ Carbohydrate | 1,0 g | |
- w tym cukry/ of which sugars | 0,8 g | |
Białko/ Protein | 8,8 g | |
Sól/ Salt | 2,4 g |
* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.
Produkty w dziale: Metki