Kaszanka domowa
Grupa asortymentowa: Wędlina wieprzowa średnio rozdrobniona parzona
[EN] Domestic blood sausage
Forma pakowania: Luz
Waga: 1,6 kg
Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2-8 ºC
Termin przydatności do spożycia: 30/24 dni
[PL] Składniki: Kasza JĘCZMIENNA zaparzona ( woda, kasza), mięso z głów wieprzowych 22%, skórki wieprzowe, cebula, mięso wieprzowe 5,5%, białko wieprzowe, sól, przyprawy, aromaty, cukier, hydrolizat białka SOJOWEGO. Może zawierać mleko, seler, gorczycę.
100g | * | |
---|---|---|
Wartość energetyczna/ Energy | 813 kJ/ 195 kcal | |
Tłuszcz / Fat | 13 g | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates | 5,2 g | |
Węglowodany/ Carbohydrate | 9,5 g | |
- w tym cukry/ of which sugars | 0,8 g | |
Białko/ Protein | 10 g | |
Sól/ Salt | 1,7 g |
* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.
Produkty w dziale: Podrobowe