Szynka włoska

Grupa asortymentowa: Szynka wieprzowa parzona

[EN]  Scalded ham pork, formed meat

[DE] Gedämpfter Schweinefleischschinken aus Fleischstücken zusammengefügt

 

Forma pakowania: VAC

Waga: 2,4 kg

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC

Termin przydatności do spożycia: 21 dni

 

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

[PL] Składniki: Mięso wieprzowe 82%, woda, sól, stabilizatory- E450,E451, przeciwutleniacz- E316, wzmacniacz smaku- E621, przyprawy ( w tym GORCZYCA), warzywa suszone, ekstrakt przyprawy, aromat, substancja konserwująca- E250. Może zawierać soję, mleko, seler. Produkt bezglutenowy. Mięso pochodzi z UE.

 

[EN] Ingredients: Pork 82%, water, salt, stabilisers-E450,E451, antioxidant-E316, flavour enhancer-E621, spices (including MUSTARD), dried vegetables, spice extracts, flavour, preservative-E250. May contain soy, milk, celery. Gluten-free. The meat originate from UE.

 

[DE] Zutaten: Schweinefleisch 82%, Wasser, Salz, Stabilisatoren- E450, E451, Antioxidationsmittel- E316, Geschmacksverstärker- E621, Gewürze (SENF), Trockengemüse, Gewürzextrakt, Aroma, Konservierungsstoff- E250. Kann Soja, Milch, Sellerie enthalten. Glutenfreies Produkt. Das Fleisch kommt aus der UE.

100g *
Wartość energetyczna/ Energy 379 kJ/ 90 kcal
Tłuszcz / Fat 1,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates 0,8 g
Węglowodany/ Carbohydrate 1,0 g
- w tym cukry/ of which sugars 0,6 g
Białko/ Protein 18 g
Sól/ Salt 2,2 g

* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.