Szynka gospodarska

Grupa asortymentowa: Szynka wieprzowa pieczona 

[EN] Roasted ham pork

[DE] Gebratener Schweineschinken

 

Forma pakowania: VAC

Waga: 1,8 kg 

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC

Termin przydatności do spożycia: 10 dni LUZ/ 30 dni VAC

 

 

100 g produktu otrzymano ze 140 g mięsa wieprzowego



 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

[PL] Składniki: Szynka wieprzowa z tłuszczem i skórą ( 100g produktu wyprodukowano ze 140g mięsa wieprzowego), sól kuchenna, przyprawy i ich ekstrakty, glukoza, ekstrakt drożdżowy, aromaty. Produkt bezglutenowy.

Sposób podania na ciepło: Rozpakowany produkt włożyć skórą do góry w rękaw do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku w temp. 130 ºC   przez ok. 45 min.

 

[EN] Ingredients: Pork ham with fat and skin (To prepare 100 g of finished product used 140 g of pork), salt, spices and their extracts, dextrose,  yeast extract, flavours. Gluten- free.
WAY OF SERVING DISH FOR HEAT: Unpacked product put up in sleeve for baking and bake in a preheated oven at 130°C for about 45 min.

 

[DE] Zutaten: Schweineschinken mit Fett und Haut (100 g des Produkts wurden aus 140 g Schweinefleisch hergestellt), Speisesalz, Gewürze und deren Extrakte, Glukose, Hefeextrakt, Aromen. Glutenfreies Produkt. Anwendung beim Erhitzen: Das ausgepackte Produkt mit der Haut in die Backhülle geben und im vorgeheizten Backofen bei 130 C ca. 45 Minuten backen.                                                                                                                 

100g *
Wartość energetyczna/ Energy 1034 kJ/ 248 kcal
Tłuszcz / Fat 16 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates 6,6 g
Węglowodany/ Carbohydrate 1,0 g
- w tym cukry/ of which sugars 0,5 g
Białko/ Protein 25 g
Sól/ Salt 1,8 g

* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.