Szynka gospodarska
Grupa asortymentowa: Szynka wieprzowa pieczona
[EN] Roasted ham pork
[DE] Gebratener Schweineschinken
Forma pakowania: VAC
Waga: 1,8 kg
Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC
Termin przydatności do spożycia: 10 dni LUZ/ 30 dni VAC
100 g produktu otrzymano ze 140 g mięsa wieprzowego
[PL] Składniki: Szynka wieprzowa z tłuszczem i skórą ( 100g produktu wyprodukowano ze 140g mięsa wieprzowego), sól kuchenna, przyprawy i ich ekstrakty, glukoza, ekstrakt drożdżowy, aromaty. Produkt bezglutenowy.
Sposób podania na ciepło: Rozpakowany produkt włożyć skórą do góry w rękaw do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku w temp. 130 ºC przez ok. 45 min.
[EN] Ingredients: Pork ham with fat and skin (To prepare 100 g of finished product used 140 g of pork), salt, spices and their extracts, dextrose, yeast extract, flavours. Gluten- free.
WAY OF SERVING DISH FOR HEAT: Unpacked product put up in sleeve for baking and bake in a preheated oven at 130°C for about 45 min.
[DE] Zutaten: Schweineschinken mit Fett und Haut (100 g des Produkts wurden aus 140 g Schweinefleisch hergestellt), Speisesalz, Gewürze und deren Extrakte, Glukose, Hefeextrakt, Aromen. Glutenfreies Produkt. Anwendung beim Erhitzen: Das ausgepackte Produkt mit der Haut in die Backhülle geben und im vorgeheizten Backofen bei 130 C ca. 45 Minuten backen.
100g | * | |
---|---|---|
Wartość energetyczna/ Energy | 1034 kJ/ 248 kcal | |
Tłuszcz / Fat | 16 g | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates | 6,6 g | |
Węglowodany/ Carbohydrate | 1,0 g | |
- w tym cukry/ of which sugars | 0,5 g | |
Białko/ Protein | 25 g | |
Sól/ Salt | 1,8 g |
* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.
Produkty w dziale: Wyroby Gospodarskie