Kiełbasa gospodarska
Grupa asortymentowa: Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona surowa dojrzewająca
[EN] Medium ground raw ripening pork sausage
Forma pakowania: MAP
Waga: 0,4 kg
Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC;
Termin przydatności do spożycia: 21 dni / 10 dni luz (papier pergamin)
100g produktu otrzymano ze 140g mięsa wieprzowego
[PL] SKładniki: Mięso wieprzowe (100 g produktu wyprodukowano ze 140g mięsa), sól, przyprawy i ich ekstrakty, glukoza, przeciwutleniacze- E301, E300, substancja konserwująca- E250, jelita wieprzowe. Produkt może zawierać soję, mleko, seler, gorczycę. Produkt bezglutenowy.
Biały nalot jest efektem naturalnych procesów produkcji i nie jest wadą produktu.
Zalecenie producenta: ekspozycja i dojrzewanie (bez opakowania) w temp. ok. +18ºC.
[EN] Ingredients: Pork (To prepare 100 g of finished product used 140 g of pork), salt, spices and their extracts, dextrose, antioxidants - E301,E300, preservative- E250, hog casings. May contain soy, milk, celery, mustard. Gluten-free. White coating on the sausage is caused by natural process taking place during storage of the product and has no negative impact on its quality. Manufacturer`s recommendations: display and ripening( without package) in temp. +18ºC.
100g | * | |
---|---|---|
Wartość energetyczna/ Energy | 1455 kJ/ 350 kcal | |
Tłuszcz / Fat | 26 | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates | 11 | |
Węglowodany/ Carbohydrate | 2,0 | |
- w tym cukry/ of which sugars | 1,2 | |
Białko/ Protein | 27 | |
Sól/ Salt | 3,3 |
* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.
Produkty w dziale: Wyroby Gospodarskie