Krakowska parzona
Grupa asortymentowa: Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona wędzona parzona
[EN] Coarse ground smoked scalded pork sausage, in inedible casing
Forma pakowania: pakowano w atmosferze ochronnej
Waga: 1,4 kg
Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2-8 ºC
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
[PL] Składniki: Mięso wieprzowe 61%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, stabilizatory- E451,E450, białko SOJOWE, substancja zagęszczająca- E407a, przyprawy i ekstrakty przypraw, wzmacniacz smaku- E621, przeciwutleniacz- E301, białko wieprzowe, glukoza, aromat, barwnik- E120, substancja konserwująca- E250. Może zawierać mleko, seler, gorczycę. Produkt bezglutenowy.
[EN] Ingredients: Pork 61%, water, potato starch, salt, stabilisers- E451,E450, SOY protein, thickener- E407a, spices and spice extracts, flavour enhancer- E621, antioxidant- E301, pork protein, dextrose, flavour, colour- E120, preservative- E250. May contain milk, celery, mustard. Gluten-free.
100g | * | |
---|---|---|
Wartość energetyczna/ Energy | 378 kJ/ 90 kcal | |
Tłuszcz / Fat | 2,3 g | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates | 0,9 g | |
Węglowodany/ Carbohydrate | 3,2 g | |
- w tym cukry/ of which sugars | 0,7 g | |
Białko/ Protein | 14 g | |
Sól/ Salt | 2,2 g |
* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.
Produkty w dziale: Wyroby kanapkowe