Schab w galarecie
Grupa asortymentowa: Studzienina wieprzowa parzona
[EN] Pork loin in jelly
Forma pakowania: LUZ
Waga: 1,9 kg
Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2-8 ºC
Termin przydatności do spożycia: 30 dni
[PL] Składniki: Schab wieprzowy 52% ( woda, sól, białko SOJOWE, hydrolizat białka SOJOWEGO, stabilizatory- E451,E262, substancja żelująca- E407, cukier, wzmacniacze smaku- E621,E635, błonniki roślinne bezglutenowe (PSZENNY, OWSIANY), przeciwutleniacz- E301, aromaty, białko wieprzowe, substancja konserwująca- E250), woda, żelatyna wieprzowa, glukoza, pietruszka. Może zawierać mleko, seler, gorczycę. Produkt bezglutenowy.
[EN] Ingredients: Pork loin 52% (water, salt, SOY protein, hydrolysed SOY protein, stabilisers- E451,E262, gelling agent-E407, sugar, flavour enhancers- E621,E635, gluten-free vegetable fibers (WHEAT, OAT), antioxidant-E301, flavours, pork protein, preservative-E250), water, pork gelatine, dextrose, parsley. May contain milk, celery, mustard. Gluten-free.
100g | * | |
---|---|---|
Wartość energetyczna/ Energy | 381 kJ/ 91 kcal | |
Tłuszcz / Fat | 3,5 g | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates | 1,4 g | |
Węglowodany/ Carbohydrate | 1,8 g | |
- w tym cukry/ of which sugars | 0,7 g | |
Białko/ Protein | 13 g | |
Sól/ Salt | 2,2 g |
* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.
Produkty w dziale: Studzieniny