Dziadziuk

Grupa asortymentowa: Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona surowa wędzona suszona dojrzewająca

[EN] Corase ground raw smoked dried ripening pork sausage, in inedible casing

 

 

Forma pakowania: pakowano w atmosferze ochronnej

Waga: 1,2 kg 

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC

Termin przydatności do spożycia: 40 dni

 

100g produktu otrzymano ze 130g mięsa wieprzowego

 

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

[PL] Składniki: Mięso wieprzowe ( 100 g produktu wyprodukowano ze 130 g mięsa wieprzowego), sól, przyprawy i ekstrakty przypraw ( GORCZYCA), regulator kwasowości- E575, wzmacniacz smaku- E621, przeciwutleniacze- E316,E300, białko wieprzowe, aromat, substancja konserwująca- E250.  Może zawierać soję, mleko, seler.  Produkt bezglutenowy.   Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i  nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.

 

[EN] Ingredients: Pork (To prepare 100 g of finished product used 130 g of pork), salt, spices and spice extracts ( MUSTARD), acidity regulator- E575, flavour enhancer- E621, antioxidants- E316,E300, pork protein, flavour, preservative- E250. May contain soy, milk, celery. Gluten-free. White coating on the sausage is caused by natural process taking place during storage of the product and has no negative impact on its quality. 

100g *
Wartość energetyczna/ Energy 979 kJ/ 234 kcal
Tłuszcz / Fat 14 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates 5,2 g
Węglowodany/ Carbohydrate 2,1 g
- w tym cukry/ of which sugars 0,8 g
Białko/ Protein 25 g
Sól/ Salt 2,6 g

* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.